Dags att renovera hemma?

Som privatperson har man många idéer som ibland kan kräva fackmässigt utförande för att gå från idé till verklighet. I dessa situationer kommer RPP DYK till ert förfogande som erbjuder olika tjänster för hemma renoveringen. Vi erbjuder håltagning, borrning och sågning i all typ av material.
Vill du riva en vägg för att få en öppnare planlösning sågar vi ned väggen och om väggen är bärande följer vi instruktionerna från konstruktören för rätt typ av avväxling, vill du ha en dörr mellan två rum kan vi även här ordna håltagningen eller om man önskar ett extra fönster för mer ljusinsläpp. Går du i tankarna för installation av en värmepump eller behöver dra in ventilation i huset så ordnar vi hålen oavsett vilken typ av fasad du har. Vi ordnar håltagningen för ventilationskanalen, rör- och kabeldragningar, var än din idé om håltagning önskas i golv, vägg eller tak. Vi ser till att dina idéer blir verklighet.

Står ett berg i vägen?

Ibland finns det faktorer som gör att de förändringar du vill utföra i trädgården, i hemmet eller i sommarstugan inte går att genomföra. Ibland är det ett berg eller en stor sten som står i vägen för dig och då kan vi bistå med experthjälp.

Sten och berg är vackra men ibland vill man minska ned på deras storlek, borra i dem eller bara styla om dem lite. Vi på RPP Dyk gör allt detta och behåller på samma gång det naturliga och fina, men stylar till berget eller stenen så den passar för ert ändamål eller ger det utseende ni önskar. Detta är väldigt populärt i vårt grannland Norge och ett mycket säkrare och kontrollerat sätt att avlägsna och styla berg än sprängning som annars kan vara ett alternativ.

Större fönster eller kanske en ny dörr?

I samband med en renovering kan det ibland uppstå idéer som kan kännas riktigt bra, men svåra att genomföra. Vill du t. ex ha större fönster, men sitter med tunga betongväggar? Då kan vi hjälpa dig genom att göra en betongsågning. Har du idéer om att lägga till en dörr kan du anlita oss för att skapa utrymme för den. Vi kan dessutom genomföra sågning och uppstärkning av bärande väggar och eftersom säkerhet är A och O för oss så sker detta självfallet i samråd med en konstruktör som ser till att allt går rätt till!

© Copyright RPP DYK AB